בנדא מגנטיק, יבואנית VIVO, חשפה היום שני דגמים חדשים: דגם הפרימיום, ה- X200 Pro, מפגין מצלמת ZEISS 200MP וה- V40 עם תגית מחיר צנועה יותר, מספק הרבה מעבר ממה שהיינו מצפים ממכשיר ביניים.
לאחר המתנה ממושכת ומומנטום צמיחה שנקטע בעקבות המלחמה, הושקו היום חגיגית על ידי בנדא מגנטיק יבואנית VIVO, שני דגמים חדשים: ה- X200 Pro היוקרתי (והיקר יותר) ואחיו הצנוע יותר, דגם הביניים Vivo V40 . שני הדגמים השקיעו לא מעט אנרגיות במערכי הצילום שפותחו בשיתוף ZEISS הגרמנית, אחת החברות העולמיות ששמה הולך לפניה בתחומי הצילום, אבל, לא הזניחו תחומים חשובים אחרים דוגמת הביצועים, חיי הסוללה והפקת המקסימום מטרנד ה-AI.
טלפון הדגל החדש, ה- X200 Pro מפגין מצלמת 200MP וסוללה עוצמתית של 6000mAh.
מערכת הצילום המתקדמת מציעה חדות מרשימה, טווח דינמי מרשים לא פחות וצבעים חיים, ומאפשרת למשתמשים לצלם תמונות וסרטונים באיכות מקצועית. ציפוי ZEISS T מפחית השתקפויות ומשפר חדות תמונה, בעוד שאלגוריתמים מתקדמים של AI מספקים צילום לילה, פורטרטים וצילומי מאקרו מפתיעים
שבב עדכני שפועל בלב הX200 Pro-, מבטיח ביצועים מהירים, התמודדות בכבוד עם ריבוי משימות וצריכת חשמל יעילה. תצוגת AMOLED בגודל 6.78 אינץ' עם קצב ריענון של 120Hz הופכת כל אינטראקציה לחלקה וזורמת.
סוללת ה-6000mAh מאפשרת עבודה רציפה לאורך כל היום, סטרימינג ומשחקים או עבודה, בלי לרוץ לחפש שקע וכשזה נמצא, טעינה מהירה של90W מבטיחה שהמכשיר ייטען במהירות, בעוד שניהול חכם של הסוללה מבצע אופטימיזציה לצריכת אנרגיה.
בהתאם למיצובו כמכשיר פרימיום, ה X200 Pro-מעוצב במראה אלגנטי, עם חומרים מתכתייים שמרגישים טוב ביד ונוחות שימוש מרבית. המכשיר פועל על מערכת Funtouch OS העדכנית של Vivo , שמספקת ממשק משתמש אינטואיטיבי ותכונות מתקדמות.
זמינות ומחירים: ה Vivo X200 Pro-(16+512) יוצע תחילה בשקם אלקטריק דיוטי פרי במחיר של 1,150$ ולאחר ברשתות הסלולר ובחנויות פרטיות במחיר של 4,999 ש״ח.
VIVO V40 – לכיס של כולם
טלפון טווח הביניים, ה- Vivo V40 מפגין סוללת 5500mAh חזקה ושבב Snapdragon 7 Gen 3 מתקדם שמבטיח ביצועים חלקים. בנוסף, הטלפון זוכה לדירוגי עמידות למים ולאבק של IP68 וIP69- שאינם אופייניים לטלפונים ברמות מחיר אלו.
ה-V40 מצויד במערכת מצלמות מתקדמת שנבנו במיוחד בשיתוף פעולה עם ZEISS. מערך המצלמות האחורי כולל מצלמת 50 מגה-פיקסל עם ייצוב תמונה אופטי (OIS) המשפר את קליטת האור פי 2.8, מפחית טשטוש ומאפשר צילום חד ומפורט במיוחד בתנאי תאורה נמוכים. מצלמת ה- 50 מגה-פיקסל S בזווית רחבה במיוחד מספקת שדה ראייה של 119° עם פוקוס אוטומטי, המאפשר צילום רחב ומפורט במיוחד.
לצילום סלפי, המכשיר מצויד במצלמת 50 מגה-פיקסל עם פוקוס אוטומטי ועדשה בזווית רחבה של 92°, להבטחת תמונות ברורות הכוללות את כל המצולמים.
שיתוף הפעולה עם החברה הגרמנית מציג תכונות דוגמת :
Multifocal Portrait ו- Style Portrai, המאפשרות צילום פורטרטים מקצועיים עם אפקטי טשטוש (בוקה) אייקוניים.
בלב הVivo V40- פועל שבב Snapdragon 7 Gen 3 שתוכנן לספק ביצועים מהירים, בין אם מדובר בגיימינג, סטרימינג או ריבוי משימות.
ה Vivo V40-מצויד במסך AMOLED בגודל 6.67 אינץ' עם קצב ריענון של 120Hz. העיצוב הדק והארגונומי מעניק שילוב מושלם של סטייל ונוחות, מה שהופך את המכשיר לליווי אידיאלי לשימוש יומיומי.
זמינות ומחירים: ה Vivo V40-(12+256) זמין ברשתות הסלולר ובחנויות פרטיות. מחיר-1,999 ש״ח.